ads linkedin Anviz Zgjidhje për sigurinë e biznesit Alarmi për pirjen e duhanit në Lobi | Anviz Global
ndërtesa të zgjuara

Efikasiteti dhe siguria në ndërtesat inteligjente

—— Zgjidhjet e sigurisë së biznesit ——

 • Përshpejtoni reagimin ndaj incidentit

  Mbani njerëzit dhe pronat të sigurta me siguri të fuqishme video që zbulon lehtësisht kërcënimet dhe përshpejton kohën e reagimit.

 • Përmirësoni përvojën e qiramarrësit

  Drejtoni operacionet e ndërtimit me mjete që menaxhojnë aksesin, regjistrimin e vizitorëve, dërgimin e paketave, përmirëson cilësinë e ajrit dhe më shumë.

 • Përmirësoni përvojën e qiramarrësit

  Sillni prona të shumta pas një xhami të vetme me një garanci 10-vjeçare, pa pajisje të jashtme dhe mirëmbajtje pa prekje.

Mbuloni çdo nevojë sigurie të vendit tuaj të punës

Mbështetuni në teknologjinë e pandërprerë dhe të automatizuar për të mbrojtur vendin tuaj të punës dhe për të mbajtur biznesin tuaj të funksionojë.

 • Hyrje
  Hyrje

  Menaxherët e pronave mund të përmirësojnë sistemet e tyre komerciale të hyrjes në pasuri të paluajtshme pa telashet ose shpenzimet e zëvendësimit të teknologjisë së vjetër të sigurisë tashmë në vend.

 • Garazh
  Garazh

  Siguroni ambiente parkimi me teknologjinë LPR, duke ofruar kapjen dhe njohjen e targave në kohë reale. Kërkoni me lehtësi sipas numrit të targës dhe merrni sinjalizime për automjetet me interes për të rishikuar shpejt pamjet përkatëse.

 • Turnstiles
  Turnstiles

  Projektuar për të punuar me të gjithë teknologjinë kryesore të kontrollit të aksesit të rrotullave të ndërtesave, Anviz zbut hapjen e pasme ndërsa ofron një përvojë sigurie të hyrjes pa fërkime për përdoruesit.

 • Ashensor
  Ashensor

  Anviz integrohet pa probleme me disa nga markat kryesore të ashensorëve, duke u mundësuar pronarëve dhe qiramarrësve të ndërtesave që të sigurojnë dhe menaxhojnë kontrollin e aksesit të ashensorit në kate specifike.

 • Alarmi për pirjen e duhanit
  Alarmi për pirjen e duhanit

  I integruar me monitorimin e cilësisë së ajrit të brendshëm për emetimet e tymit dhe avullit për të garantuar shëndetin, rehatinë dhe sigurinë e qiramarrësit.

 • Komoditeti i qiramarrësit
  Komoditeti i qiramarrësit

  Platforma jonë e hapur API dhe sistemi i hyrjes së dyerve komerciale u jep administratorëve mundësinë për të integruar pa probleme kontrollin e aksesit në aplikacionet e tyre ekzistuese të komoditetit të qiramarrësve.

Siguria e bazuar në renë kompjuterike për zyrat moderne

Qëndrimi në krye të sigurisë nuk është vetëm i lehtë me zgjidhjet e Axis, por ju ndihmon të mbani një rrjedhë më të mirë biznesi me ndihmën e analitikës.

 • Kontroll i qasjes mobile
  Kontroll i qasjes mobile

  Kredencialet celulare heqin fërkimin dhe i ndihmojnë banorët të kthehen të sigurt në zyrë.

 • Njihni kush në faqe në çdo kohë
  Dije kush është në faqe në çdo kohë

  Përmirësoni përvojën e vizitorëve me një përshtypje të parë mikpritëse, të sigurt dhe të përshtatshme.

 • Mjetet e sigurisë shëndetësore për rihapjen
  Mjetet e sigurisë shëndetësore për rihapjen

  Mbroni shëndetin dhe sigurinë e banorëve kur ata kthehen në objekt.

 • Plotësoni nevojat e sigurisë kibernetike
  Plotësoni nevojat e sigurisë kibernetike

  Siguroni informacion konfidencial të punonjësve dhe biznesit brenda zyrës suaj—duke përfshirë dokumentet e burimeve njerëzore, të dhënat e klientit dhe më shumë.

 • Mblidhni të dhëna për të përmirësuar sigurinë
  Mblidhni të dhëna për të përmirësuar sigurinë

  Ju nuk mund të menaxhoni atë që nuk mund të matni - kapni të dhënat që ju nevojiten për të menaxhuar në mënyrë të sigurt përvojën e qiramarrësit.

 • Menaxhimi i sigurisë rrethuese
  Menaxhimi i sigurisë rrethuese

  Teknologjia jonë ju ndihmon të monitoroni nga distanca perimetrin tuaj dhe të identifikoni fajtorët nëse ndodhin incidente.

ANPR & Kontrolli i Qasjes së Automjeteve

Zgjidhja gjithëpërfshirëse për t'i mbajtur punonjësit të sigurt, për të qëndruar në përputhje, për të zvogëluar rrezikun dhe për t'u siguruar që vendi i tyre i punës të mbetet i sigurt

sigurohuni që vendi i tyre i punës të jetë i sigurt