ads linkedin Anviz Безбедносно решение за малопродажба 24-часовен мрежен видео надзор и присуство на вработени | Anviz Глобална
Минимизирајте го намалувањето и максимизирајте го бизнисот, паметно

Минимизирајте го намалувањето и максимизирајте го бизнисот, паметно

—— Решение за безбедност на мало ——

 • Намалете ги кражбите и режиските трошоци

  Откријте и реагирајте на заканите како што се појавуваат со предупредувања во реално време и професионално следење 24/7.

 • Поедноставете го управувањето со безбедноста

  Централизирајте ги физичките безбедносни уреди и поттикнете ги корисниците со интуитивна, лесна за употреба платформа.

 • Поврзете продавници и усогласете го управувањето

  Робусна архитектура за интеграција и интероперабилност.

 • Оптимизирајте ги операциите со увид во податоците

  Управувајте со нивоата на пристап за вработени, изведувачи и посетители.

Водете попаметна и побезбедна продавница

 • Следете го сообраќајот на стапалата на клиентите
  Следете го сообраќајот на стапалата на клиентите

  Добијте функционални увиди за да ја подобрите ефикасноста на персоналот, да го оптимизирате пласманот на производите и да го измерите времето на чекање во редици за да обезбедите задоволство на клиентите.

 • шалтер за наплата
  шалтер за наплата

  На шалтерот често се случуваат спорови со клиенти и измама со касиерката. HD видео и аудио може да ги идентификуваат проблемите и да обезбедат докази за погрешно постапување.

 • Намалете го собирањето
  Намалете го собирањето

  Кражбата на стока ги чини трговците на мало речиси 300 долари по инцидент. Одвратете ги крадците на продавници со видливи безбедносни камери додека нашата аналитика работи на идентификување сомнителни обрасци или однесувања.

 • Безбеден, удобен пристап за вработените и клиентите

  Поставете ги камерите во режим на коридор за да ги надгледувате ходниците на продавницата. Кога се споени со камерата Fisheye, областите на полиците се целосно покриени и напредната анализа може да обезбеди карта на дистрибуција на топлинска енергија на протокот на посетителите. Зголемената покриеност со надзор во голема мера ја намалува кражбата на имотот на клиентите и стоките на мало, обезбедувајќи безбедно опкружување за купување.

  Дознај повеќе
 • Строга контрола на пристап за високо обезбедени области
 • Следете го работното време на продавницата
 • Следете го работното време на продавницата и подобрете ја безбедноста

  До 360 степени, широко покривање на HD видео и анализа на мапа на топлина за да се идентификуваат најпосетуваните области и да се оптимизираат полиците - сето тоа користи само една камера за да ги задоволи вашите безбедносни и оперативни потреби со минимални трошоци за инсталација и работна сила.
  Кога се комбинирате Anviz хардвер и аналитика за надзор, можете да се справите со кражба и измама - насекаде во вашите простории.

  Дознај повеќе
 • Оптимизација на продавницата и безбедни складишта

  Камери со Anviz Технологијата Starlight обезбедува детален 24-часовен видео надзор под сите светлосни услови, дење или ноќе, намалувајќи го ризикот од кражба. Обезбедете ја вашата стока со давање пристап до одредена соба на вашиот персонал и добавувачи и брзо прегледајте ги дневниците за тоа кога луѓето влегувале и кога излегувале.

 • Оптимизација на продавницата и безбедни складишта

Видови продавници

Без разлика дали водите една продавница или цел ланец на трговски центри, мрежното видео и аудио прават забележително подобрување во вашата крајна линија. Ние нудиме решенија за подобрување на вашиот бизнис, секојдневно работење, безбедност и искуство на клиентите во рамките на:

 • Стоковни куќи и трговски центри
  Стоковни куќи и трговски центри
 • Попуст и големи продавници
  Попуст и големи продавници
 • Аптека и аптеки
  Аптека и аптеки
 • Продавници и бензински пумпи
  Продавници и бензински пумпи
 • Модни и специјализирани продавници
  Модни и специјализирани продавници
 • Продавници за храна
  Продавници за храна и намирници