ads linkedin Anviz Zgjidhje sigurie me pakicë Vëzhgim video 24-orësh në rrjet dhe prania e punonjësve | Anviz Global
Minimizoni tkurrjen dhe maksimizoni biznesin, me zgjuarsi

Minimizoni tkurrjen dhe maksimizoni biznesin, me zgjuarsi

—— Zgjidhje sigurie me pakicë ——

 • Reduktoni vjedhjet dhe kostot e përgjithshme

  Zbuloni dhe përgjigjuni kërcënimeve pasi ato ndodhin me sinjalizime në kohë reale dhe monitorim profesional 24/7.

 • Thjeshtoni menaxhimin e sigurisë

  Përqendroni pajisjet e sigurisë fizike dhe fuqizojini përdoruesit me një platformë intuitive dhe të lehtë për t'u përdorur.

 • Lidhni dyqanet dhe rreshtoni menaxhimin

  Arkitekturë e fortë për integrim dhe ndërveprim.

 • Optimizoni operacionet me njohuri të të dhënave

  Menaxhoni nivelet e aksesit për punonjësit, kontraktorët dhe vizitorët.

Drejtoni një dyqan më të zgjuar dhe më të sigurt

 • Ndiqni trafikun e këmbëve të klientëve
  Ndiqni trafikun e këmbëve të klientëve

  Fitoni njohuri të zbatueshme për të përmirësuar efikasitetin e personelit, për të optimizuar vendosjen e produktit dhe për të matur kohën e pritjes në radhë për të siguruar kënaqësinë e klientit.

 • Tabela e arkës
  Tabela e arkës

  Mosmarrëveshjet e klientëve dhe mashtrimet me arkë ndodhin shpesh në sportelet e arkës. Video dhe audio HD mund të identifikojnë problemet dhe të ofrojnë prova të keqbërjes.

 • Ulja e tkurrjes
  Ulja e tkurrjes

  Vjedhja e mallrave u kushton shitësve me pakicë afro 300 dollarë për incident. Parandaloni hajdutët e dyqaneve me kamera sigurie të dukshme ndërsa analizat tona punojnë për të identifikuar modele ose sjellje të dyshimta.

 • Qasje e sigurt dhe e përshtatshme për punonjësit dhe klientët

  Vendosni kamerat në modalitetin e korridorit për të monitoruar korridoret e dyqaneve. Kur çiftohet me një kamerë fisheye, zonat e rafteve mbulohen plotësisht dhe analiza e avancuar mund të sigurojë një hartë të shpërndarjes së nxehtësisë së fluksit të vizitorëve. Rritja e mbulimit të mbikëqyrjes redukton në masë të madhe vjedhjen e pronës së klientit dhe mallrave me pakicë, duke siguruar një mjedis të sigurt blerjeje.

  Mëso më shumë
 • Kontroll i rreptë i aksesit për zona shumë të sigurta
 • Monitoroni orët e punës së dyqanit
 • Monitoroni orët e funksionimit të dyqaneve dhe përmirësoni sigurinë

  Mbulim video HD me zonë të gjerë deri në 360 gradë dhe analiza e hartës së nxehtësisë për të identifikuar zonat më të vizituara dhe për të optimizuar raftet – të gjitha duke përdorur vetëm një kamerë për të përmbushur nevojat tuaja të sigurisë dhe operacionale me kosto minimale instalimi dhe punë.
  Kur kombinoheni Anviz hardueri i mbikqyrjes dhe analitika, ju mund të trajtoni vjedhjet dhe mashtrimet - kudo në ambientet tuaja.

  Mëso më shumë
 • Optimizimi i dyqaneve dhe depot e sigurta

  Kamerat me Anviz Teknologjia Starlight ofron mbikëqyrje të detajuar video 24-orëshe në të gjitha kushtet e dritës, ditën apo natën, duke reduktuar rrezikun e vjedhjes. Siguroni mallrat tuaja duke i dhënë akses në dhomë specifike stafit dhe furnitorëve tuaj dhe rishikoni shpejt regjistrat e hyrjes dhe daljes së njerëzve.

 • Optimizimi i dyqaneve dhe depot e sigurta

Llojet e dyqaneve

Pavarësisht nëse drejtoni një dyqan të vetëm ose një zinxhir të tërë qendrash tregtare, video dhe audio në rrjet bëjnë një përmirësim të dukshëm në linjën tuaj përfundimtare. Ne ofrojmë zgjidhje për të përmirësuar biznesin tuaj, operacionet e përditshme, sigurinë dhe përvojën e klientit brenda:

 • Supermarkete dhe qendra tregtare
  Supermarkete dhe qendra tregtare
 • Zbritje dhe dyqane të mëdha
  Zbritje dhe dyqane të mëdha
 • Farmaci dhe barnatore
  Farmaci dhe barnatore
 • Dyqane komoditeti dhe pika karburanti
  Dyqane komoditeti dhe pika karburanti
 • Dyqane mode dhe specialiteti
  Dyqane mode dhe specialiteti
 • Dyqane ushqimore ushqimore
  Dyqane ushqimore dhe ushqimore