ads linkedin Politika e privatësisë Anviz Global

Anviz E Drejta e Autorit

Përditësimi i fundit: 8 nëntor 2023

Në këtë Njoftim të Privatësisë, ne shpjegojmë praktikën tonë të privatësisë dhe ofrojmë informacion mbi informacionin personal që Anviz Global Inc., filialet dhe filialet e saj (bashkë "Anviz", "ne" ose "ne") mbledhim nga ju, dhe përdorimi, zbulimi dhe transferimi ynë i atij informacioni përmes portaleve dhe aplikacioneve të saj të internetit duke përfshirë, por pa u kufizuar në Secu365.com, CrossChex, IntelliSight, Anviz Faqja e komunitetit (komuniteti.anviz.com) (kolektivisht "Anviz Aplikacionet”) dhe të drejtat dhe zgjedhjet që keni në lidhje me informacionin tuaj personal. Për një listë aktuale të Anviz filialet dhe filialet që kontrollojnë ose përpunojnë informacionin tuaj personal, ju lutemi na kontaktoni në privatësi @anviz.com.

Ky Njoftim i Privatësisë zbatohet për informacionin personal që ne mbledhim nga ju kur ju na i jepni ato në mënyrë aktive përmes ndërveprimeve tuaja me ne, ne i mbledhim automatikisht ndërsa përdorni Anviz Aplikimet ose vizitoni faqet tona të internetit dhe ne marrim për ju nga një partner biznesi ose një përdorues tjetër i shërbimeve tona.

Fëmijët nën moshën 13 vjeç

Faqja jonë e internetit dhe aplikacionet nuk janë të destinuara për fëmijët nën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale në internet nga fëmijët nën 13 vjeç.

Informacioni që mbledhim për ju dhe si i mbledhim

Ne mbledhim informacion direkt nga ju dhe automatikisht nëpërmjet përdorimit tuaj të Anviz Aplikacionet. Në masën e lejuar me ligj ose me pëlqimin tuaj, ne mund të kombinojmë të gjithë informacionin që mbledhim për ju nga burime të ndryshme.

Informacion që ne mbledhim nga ju

Ne mbledhim informacione personale që na jepni, duke përfshirë informacionin që na keni dërguar kur regjistroheni për të hyrë në Anviz Aplikoni, plotësoni ose përditësoni informacionin e llogarisë suaj (përfshirë profilin tuaj të përdoruesit), aplikoni për një punë me ne ose regjistrohuni në platformën tonë të menaxhimit të talenteve, kërkoni informacion nga ne, na kontaktoni ose përdorni produktet dhe shërbimet tona përmes Anviz Aplikimet.

Informacioni që mbledhim ndryshon në varësi të ndërveprimit tuaj me ne dhe mund të përfshijë detajet e kontaktit dhe identifikuesit si emri, adresa e postës, numrat e telefonit, numri i faksit dhe adresa e postës elektronike, si dhe informacione komerciale si adresa e faturimit, informacioni i transaksionit dhe pagesave (përfshirë numrat e llogarisë financiare ose numrat e kartave të kreditit ose debitit), dhe historikun e blerjeve. Ne mbledhim gjithashtu çdo informacion tjetër që ju na jepni (p.sh. informacioni i regjistrimit nëse regjistroheni për një nga programet tona të trajnimit ose regjistroheni në programin tonë My Anviz Buletini i lajmeve, si emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi; vizatimet ose përmbajtjet e dizajnit nëse ndërveproni me një nga aplikacionet tona të bashkëpunimit të produkteve ose specifikimeve; informacion përmes pjesëmarrjes suaj në forume diskutimi; ose informacione profesionale ose të lidhura me punësimin si rezymeja, historia e punësimit kur aplikoni për një punë me ne ose regjistroheni për të marrë informacion rreth mundësive të karrierës në Anviz).

Ne gjithashtu mund të mbledhim informacion nga klientët ose një palë e tretë, nëse nuk ndalohet me ligj, të cilët mund të kenë pëlqimin tuaj të nënkuptuar ose specifik, si p.sh. punëdhënësi juaj i cili jep informacionin tuaj lidhur me punësimin për Anviz Aplikime për të përdorur produktet ose shërbimet tona.

Ne gjithashtu mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm:

Informacioni që ne mbledhim nëpërmjet teknologjive të mbledhjes automatike të të dhënave

Kur të vizitoni tonë Anviz Aplikacionet, informacioni që mbledhim automatikisht përfshin, por nuk kufizohet në: llojin e pajisjes dhe shfletuesit, sistemin operativ, termat e kërkimit dhe informacione të tjera të përdorimit (përfshirë lëvizjen në ueb, shfletimin dhe të dhënat e klikimeve për të përcaktuar se cilat faqe ueb shikohen dhe cilat lidhje klikohen ); vendndodhjen gjeografike, adresën e protokollit të internetit (“IP”), datën, kohën dhe gjatësinë në Anviz Aplikacionet ose përdorimi i shërbimeve tona, dhe URL-ja referuese, motori i kërkimit ose faqja e internetit që ju çon tek ne Anviz Aplikacionet. Baza ligjore për një përpunim të tillë (vetëm ZEE, Zvicër dhe MB) është vendi ku ne kemi nevojë për informacionin personal për të kryer një kontratë, ose interesin tonë legjitim dhe jo të anashkaluar nga interesat tuaja për mbrojtjen e të dhënave ose të drejtat dhe liritë themelore. Në disa raste, ne mund të kemi gjithashtu një detyrim ligjor për të mbledhur dhe përpunuar informacionin personal në fjalë ose ne mund të përpunojmë informacionin tuaj personal kur kemi pëlqimin tuaj për ta bërë këtë. Ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë siç udhëzohet në komunikimet ose në Aplikacionet, ose na kontaktoni në informacionin e kontaktit më poshtë.

Me informacionin që mbledhim përmes cookie-ve, fenerëve të uebit dhe teknologjive të tjera kur ju vizitoni faqen tonë Anviz Aplikacionet ose përdorimin e shërbimeve tona të lidhura, ne i referohemi seksionit "Cookies dhe teknologji të ngjashme gjurmimi" më poshtë.

Në masën e lejuar nga ligji ose me pëlqimin tuaj, ne mund ta kombinojmë këtë informacion me informacione të tjera që kemi mbledhur për ju, duke përfshirë nga ofruesit tanë të shërbimeve që na ndihmojnë të ofrojmë shërbime për ju. Ju lutemi shihni "Cookies dhe teknologji të ngjashme gjurmimi" më poshtë për më shumë informacion.

Si i përdorim të dhënat tuaja personale

Ne përdorim informacionin tuaj personal për qëllimet e mëposhtme:

Si e zbulojmë informacionin tuaj

Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal, si më poshtë:

Cookies dhe teknologji të ngjashme gjurmimi

Ne përdorim cookie, pikselë gjurmues dhe mekanizma të tjerë gjurmues, për të gjurmuar informacionin rreth përdorimit tonë nga ana juaj Anviz Aplikacionet dhe aplikacionet dhe shërbimet e disponueshme përmes tonë Anviz Aplikimet.

Biskota. Një cookie është një varg informacioni vetëm me tekst që një faqe interneti transferon në skedarin e cookie-ve të shfletuesit në hard diskun e një kompjuteri, në mënyrë që të mund të kujtojë përdoruesin dhe të ruajë informacionin. Një cookie zakonisht do të përmbajë emrin e domenit nga i cili ka ardhur cookie, 'jetën' e cookie-t dhe një vlerë, zakonisht një numër unik i krijuar rastësisht. Kjo na ndihmon t'ju ofrojmë një përvojë të mirë kur shfletoni faqen tonë Anviz Aplikimet dhe për të përmirësuar tonë Anviz Aplikacionet, produktet dhe shërbimet. Ne përdorim kryesisht cookies për qëllimet e mëposhtme:

Pastro GIF, etiketa pixel dhe teknologji të tjera. GIF-të e qarta janë grafika të vogla me një identifikues unik, të ngjashëm në funksion me cookie-t, të cilat janë të ngulitura në mënyrë të padukshme në faqet e internetit. Ne mund të përdorim GIF të qarta (të njohura edhe si fenerë ueb, gabime në ueb ose etiketa pixel) në lidhje me Anviz Aplikacione dhe faqe interneti për të gjurmuar aktivitetet e përdoruesve të tona Anviz Aplikacionet, na ndihmojnë të menaxhojmë përmbajtjen dhe të përpilojmë statistika rreth përdorimit të tyre Anviz Aplikacionet dhe faqet e internetit. Ne mund të përdorim gjithashtu GIF të qarta në emailet HTML për përdoruesit tanë, për të na ndihmuar të gjurmojmë normat e përgjigjeve të postës elektronike, të identifikojmë kur shikohen emailet tona dhe të gjurmojmë nëse emailet tona dërgohen.

Analiza e palëve të treta. Ne përdorim pajisje dhe aplikacione të automatizuara për të vlerësuar përdorimin tonë Anviz Aplikacionet dhe shërbimet. Ne i përdorim këto mjete për të na ndihmuar të përmirësojmë shërbimet tona, performancën dhe përvojat e përdoruesve. Këto pajisje dhe aplikacione mund të përdorin kuki dhe teknologji të tjera gjurmimi për të kryer shërbimet e tyre.

Lidhje të palëve të treta

Vizioni i Anviz Aplikacionet mund të përmbajnë lidhje me faqet e internetit të palëve të treta. Çdo akses dhe përdorimi i uebsajteve të tilla të lidhura nuk rregullohet nga ky Njoftim, por në vend të kësaj rregullohet nga politikat e privatësisë së atyre faqeve të internetit të palëve të treta. Ne nuk jemi përgjegjës për privatësinë, sigurinë dhe praktikat e informacionit të faqeve të tilla të internetit të palëve të treta.

Transferet Ndërkombëtare të Informacionit Personal

Ne mund të përdorim, zbulojmë, përpunojmë, transferojmë ose ruajmë informacionin personal jashtë vendit në të cilin janë mbledhur, si për shembull në Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera, të cilat mund të mos garantojnë të njëjtin nivel mbrojtjeje për informacionin personal si vendi në të cilin ju banojnë.

Për më tepër, ka situata kur informacioni personal u transmetohet ofruesve të shërbimeve të palëve të treta (në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vende të tjera, duke përfshirë vendet në të cilat Anviz operon ose ka zyra) për të ofruar shërbime për Anviz, të tilla si përpunimi i pagesave dhe hostimi në internet dhe shërbime të tjera të kërkuara me ligj. Anviz përdor ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të përpunuar informacionin personal për qëllime të lidhura me shërbimin dhe qëllime administrative. Ofrues të tillë shërbimesh ndodhen në Shtetet e Bashkuara dhe në vende të tjera ku ata ofrojnë shërbimin e tyre. Kur Anviz mban një kompani tjetër për të kryer një funksion të kësaj natyre, një palë e tretë e tillë do t'i kërkohet të mbrojë informacionin personal dhe nuk do të autorizohet të përdorë informacionin personal për ndonjë qëllim tjetër.

Ofruesit e shërbimeve të palëve të treta ka të ngjarë të jenë të vendosur në Australi, Austri, Belgjikë, Kanada, Kili, Kinë, Kolumbi, Danimarkë, Francë, Gjermani, Hong Kong, Indi, Irlandë, Itali, Malajzi, Meksikë, Holandë, Zelandën e Re, Panamaja, Polonia, Singapori, Koreja e Jugut, Spanja, Suedia, Zvicra, Turqia, Emiratet e Bashkuara Arabe, Mbretëria e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara.

Në lidhje me banorët në BE dhe MB: informacioni juaj personal do të transmetohet vetëm jashtë BE-së ose Zonës Ekonomike Evropiane ose MB nëse plotësohen kushtet e tjera për një transmetim të tillë sipas GDPR (p.sh., nënshkrimi i klauzolave ​​kontraktuale standarde të BE-së me ofruesi(ët) e shërbimit në përputhje me nenin 46 (2) (c) GDPR).

Si i mbrojmë informacionet tuaja personale

Të gjitha të dhënat biometrike të përdoruesve, qofshin imazhet e gjurmëve të gishtave apo imazhet e fytyrës, janë të koduara dhe të koduara nga Anvizështë unike Bionano algoritmi dhe ruhet si një grup i të dhënave të pakthyeshme të karaktereve dhe nuk mund të përdoret ose restaurohet nga asnjë individ ose organizatë. Ne kemi zbatuar masa të arsyeshme për të mbrojtur informacionin personal që mbledhim nga dëmtimi, keqpërdorimi, ndërhyrja, humbja, ndryshimi, shkatërrimi, përdorimi i paautorizuar ose aksidental, modifikimi, zbulimi, qasja ose përpunimi dhe forma të tjera të paligjshme të përpunimit të të dhënave. Sidoqoftë, kini parasysh se asnjë masë sigurie e të dhënave nuk mund të garantojë siguri 100%. Ndërsa ne monitorojmë dhe ruajmë sigurinë e Anviz Aplikacionet, ne nuk garantojmë se Anviz Aplikacionet ose çdo produkt ose shërbim janë të papërshkueshëm nga sulmi ose nga çdo përdorim i tyre Anviz Aplikacionet ose çdo produkt ose shërbim do të jetë i pandërprerë ose i sigurt.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja personale

Ne do t'i ruajmë të dhënat tuaja personale jo më gjatë se sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimin për të cilin informacioni është mbledhur fillimisht, përveç rastit kur kërkohet ose lejohet me ligj një periudhë më e gjatë ruajtjeje për arsye ligjore, tatimore ose rregullatore ose për qëllime të tjera legjitime dhe të ligjshme biznesi. Informacioni personal i mbledhur për qëllime rekrutimi do të ruhet për një periudhë të arsyeshme kohore në përputhje me ligjin në fuqi, përveç rastit kur jeni punësuar në këtë rast disa nga këto informacione do të ruhen në të dhënat tuaja të punësimit.

Të drejtat dhe zgjedhjet tuaja të privatësisë

Përditësimet e këtij njoftimi

Ne mund ta përditësojmë periodikisht këtë njoftim për të përshkruar produkte, procese ose ndryshime të reja në praktikat tona. Nëse bëjmë ndryshime në Njoftimin tonë, ne do t'i postojmë ato ndryshime në këtë faqe përveç përditësimit të "Përditësimit të fundit" ose datës së hyrjes në fuqi në krye të kësaj faqeje interneti. Nëse bëjmë ndryshime materiale, ne do t'ju njoftojmë ose duke ju dërguar email ose duke postuar një njoftim për ndryshime të tilla në mënyrë të dukshme në këtë faqe përpara se këto ndryshime materiale të hyjnë në fuqi.

Kontaktoni

Ju lutemi na kontaktoni në privatësi @anviz.com nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë Njoftim, kërkoni ndihmë në menaxhimin e zgjedhjeve tuaja ose ushtrimin e të drejtave tuaja të privatësisë, ose keni pyetje, komente ose ankesa të tjera në lidhje me praktikat tona të privatësisë. Mund të na shkruani edhe në:

Anviz Global Inc.
Vëmendje: Privatësia
32920 Alvarado-Niles Rd Ste 220
Union City, CA 94587