ads linkedin Anviz Статистика за медицински решенија Систем за видео надзор, време и присуство | Anviz Глобална
Модерно безбедносно решение за оние кои се грижат за другите

Модерно безбедносно решение за оние кои се грижат за другите

—— Медицински безбедносни решенија ——

 • Заштитете го персоналот и пациентите

  Anviz им помага на болниците да обезбедат лична безбедност, како и да ја заштитат опремата, лековите и имотот од кражби и злоупотреба.

 • Поедноставете го управувањето со безбедноста

  Добијте видливост во реално време и следете ги условите на животната средина од единствена, безбедна физичка безбедносна платформа.

 • Рационализирани операции на објектот

  Брзо справување со заканите со предупредувања во реално време и алатки за одговор при итни случаи.

 • Попаметна грижа и искуство

  Со помош на уреди со AIoT, управувањето со болница може да биде побезбедно, полесно и поефикасно.

 

 • Заштита на периметарот
  Заштита на периметарот

  Anviz Решението за заштита на периметарот е дизајнирано да обезбеди визуелен систем со висока ефикасност powered by AI Биометрика. Безбедносните камери со висока дефиниција и AI може да понудат прецизно и предвидливо предупредување за упад и да снимаат детални визуелни информации во вистинско време.

 • Управување со возила
  Управување со возила

  Anviz Решението за влез и излез на возила прифаќа напредно ANPR технологија и интегрира домофон во добро координиран систем за управување со возилото, овозможувајќи безбеден и ефикасен влез и излез на возилото.

 • Управување со посетители и пристап
  Управување со посетители и пристап

  AnvizРешението за управување со посетители обезбедува значително подобрено искуство за корисниците и гостите додека го штити персоналот и имотот. Оваа апликација се интегрира за да изгради удобно и безбедно работно место во мноштво поставки. Прочитајте за да дознаете како оваа технологија на Hikvision може да работи за вас.

 • Строга контрола на пристап за високо обезбедени области

  Им помагаме на болниците, лабораториите, клиниките и другите установи за нега да ги исполнат уникатните безбедносни предизвици на здравствениот простор. Преку нашата контрола на пристап базирана на облак, можете да ја подобрите безбедноста, да го намалите ризикот и лесно да обезбедите усогласеност со HIPAA и SOC II.

  Дознај повеќе
 • Строга контрола на пристап за високо обезбедени области
 • Броење и предупредување за сообраќај на луѓе
 • Броење и предупредување за сообраќај на луѓе

  На секој агол од објектот, безбедносниот персонал треба да има свест за ситуацијата. Тие треба да реагираат на инциденти и да ги вратат работите во нормала што е можно побрзо. Со помош на уреди со AIoT, управувањето со болница може да биде побезбедно, полесно и поефикасно.

  Дознај повеќе
 • Интеграција со системите за противпожарен аларм и видео надзор

  Anviz видео и аудио решение со интегрирани аларми и вградена аналитика, обезбедува рано откривање инциденти, давајќи им на вашите први одговорни целосна свест за ситуацијата и двонасочна аудио комуникација за да можат брзо и соодветно да одговорат на секоја ситуација што може да се појави.

 • Интеграција со системите за противпожарен аларм и видео надзор
 • Повеќедневна смена посетеност
 • Повеќедневна смена посетеност

  AnvizРешението за временско присуство користи повеќе технологии за верификација и идентификација за да постигне брзо управување со присуството. Решението за присуство во облак одговара на поставките за мала посетеност и може брзо да се активира и работи. Локалната програма за посетеност обезбедува мноштво правила за закажување и извештаи за присуство, а има повеќе начини да се интегрира со системи од трети страни за да се прошират нејзините способности.

  Дознај повеќе

Не само болници, решенија специјализирани за вашата област

 • Болници и клиники
  Болници и клиники
 • Високо живеење
  Високо живеење
 • Установи за ментално здравје
  Установи за ментално здравје
 • Медицински платформи
  Медицински платформи
 • Биотех
  Биотех
 • Здравје на заедницата
  Здравје на заедницата