ads linkedin Anviz Sistemi CCTV i Statistikave të Zgjidhjeve Mjekësore, Koha dhe Pjesëmarrja | Anviz Global
Zgjidhje moderne sigurie për ata që kujdesen për të tjerët

Zgjidhje moderne sigurie për ata që kujdesen për të tjerët

—— Zgjidhje sigurie mjekësore ——

 • Mbroni stafin dhe pacientët

  Anviz ndihmon spitalet të sigurojnë sigurinë personale, si dhe të mbrojnë pajisjet, mjekimet dhe pronën nga vjedhja dhe keqpërdorimi.

 • Thjeshtoni menaxhimin e sigurisë

  Fitoni shikueshmëri në kohë reale dhe monitoroni kushtet mjedisore nga një platformë e vetme e sigurisë fizike.

 • Operacionet e thjeshta të objektit

  Adresoni shpejt kërcënimet me sinjalizime në kohë reale dhe mjete të reagimit ndaj emergjencave.

 • Kujdes dhe përvojë më e zgjuar

  Me ndihmën e pajisjeve të fuqizuara me AIoT, drejtimi i një spitali mund të jetë më i sigurt, më i lehtë dhe më efikas.

 

 • Mbrojtja e perimetrit
  Mbrojtja e perimetrit

  Anviz Zgjidhja e mbrojtjes rrethuese është projektuar për të siguruar një sistem vizual me efikasitet të lartë powered by Biometria e AI. Kamerat e sigurisë me definicion të lartë dhe me AI mund të ofrojnë alarm të saktë dhe parashikues për ndërhyrje dhe të regjistrojnë informacion të detajuar vizual në kohën e duhur.

 • Menaxhimi i automjeteve
  Menaxhimi i automjeteve

  Anviz Zgjidhja e hyrjes dhe daljes së automjeteve miraton të avancuara ANPR teknologjinë dhe integron intercom në një sistem të menaxhimit të automjeteve të koordinuar mirë, duke mundësuar një hyrje dhe dalje të sigurt dhe efikase të automjetit.

 • Menaxhimi i vizitorëve dhe aksesit
  Menaxhimi i vizitorëve dhe aksesit

  AnvizZgjidhja e Menaxhimit të Vizitorëve ofron një përvojë shumë të përmirësuar për përdoruesit dhe mysafirët ndërsa mbron personelin dhe pronën. Ky aplikacion integrohet për të ndërtuar një vend pune të rehatshëm dhe të sigurt në një mori parametrash. Lexoni për të mësuar se si kjo teknologji Hikvision mund të funksionojë për ju.

 • Kontroll i rreptë i aksesit për zona shumë të sigurta

  Ne ndihmojmë spitalet, laboratorët, klinikat dhe objektet e tjera të kujdesit të përmbushin sfidat unike të sigurisë në hapësirën e kujdesit shëndetësor. Nëpërmjet kontrollit tonë të aksesit të bazuar në renë kompjuterike, ju mund të përmirësoni sigurinë, të zvogëloni rrezikun dhe të siguroni pajtueshmërinë me HIPAA dhe SOC II me lehtësi.

  Mëso më shumë
 • Kontroll i rreptë i aksesit për zona shumë të sigurta
 • Numërimi i trafikut të njerëzve dhe alarmi
 • Numërimi i trafikut të njerëzve dhe alarmi

  Në çdo cep të objektit, personeli i sigurisë duhet të ketë vetëdije për situatën. Ata duhet t'i përgjigjen incidenteve dhe t'i kthejnë gjërat në normalitet sa më shpejt të jetë e mundur. Me ndihmën e pajisjeve të fuqizuara me AIoT, drejtimi i një spitali mund të jetë më i sigurt, më i lehtë dhe më efikas.

  Mëso më shumë
 • Integrimi me sistemet e alarmit të zjarrit dhe CCTV

  Anviz Zgjidhja video dhe audio me alarme të integruara dhe analitikë të integruar, siguron zbulimin e hershëm të incidentit, duke u dhënë reaguesve tuaj të parë ndërgjegjësim të plotë të situatës dhe komunikim audio të dyanshëm, në mënyrë që ata të mund të përgjigjen shpejt dhe në mënyrë të përshtatshme për çdo situatë që mund të lindë.

 • Integrimi me sistemet e alarmit të zjarrit dhe CCTV
 • Frekuentimi i turneve shumëditore
 • Frekuentimi i turneve shumëditore

  Anviz'S Time Attendance Solution përdor teknologji të shumta verifikimi dhe identifikimi për të arritur menaxhimin e shpejtë të frekuentimit. Zgjidhja e pjesëmarrjes në renë kompjuterike i përshtatet cilësimeve të frekuentimit të vogël dhe mund të funksionojë shpejt. Programi i frekuentimit lokal ofron një mori rregullash planifikimi dhe raportesh të frekuentimit, dhe ka mënyra të shumta për ta integruar atë me sistemet e palëve të treta për të zgjeruar aftësitë e tij.

  Mëso më shumë

Jo vetëm spitale, zgjidhje të specializuara për fushën tuaj

 • Spitale dhe klinika
  Spitale dhe klinika
 • Jetesa e moshuar
  Jetesa e moshuar
 • Objektet e shëndetit mendor
  Objektet e shëndetit mendor
 • Platformat mjekësore
  Platformat mjekësore
 • Biotech
  Biotech
 • Shëndeti i komunitetit
  Shëndeti i komunitetit