ads linkedin Anviz Хотелско безбедносно решение Контрола на пристап и надзор | Anviz Глобална
Направете секој престој безбеден и незаборавен

Направете секој престој безбеден и незаборавен

—— Хотелско безбедносно решение ——

 • Намалете ги кражбите и режиските трошоци

  Откријте и реагирајте на заканите како што се појавуваат со предупредувања во реално време и професионално следење 24/7.

 • Подигнете го искуството на гостите

  Искористете ги сознанијата засновани на податоци за да ги подобрите резултатите од задоволството додека ја подобрувате безбедноста.

 • Обезбедете хотели кои ја почитуваат приватноста на клиентите

  Anviz интелигентната анализа може да ја подобри безбедноста - обезбедува динамично маскирање во реално време, за видео надзор кој ја почитува приватноста на вашите гости.

 • Чувајте ги вашите вработени безбедни, безбедни и хигиенски

  Нашиот хардвер ви овозможува дискретно да ги покриете сите области на вашите имоти - и внатре и надвор - од централен центар.

Направете секој престој безбеден и незаборавен

 • Управување со прием
  Управување со прием

  Anviz обезбедува видео безбедност со вештачка интелигенција со управување со редици, заедно со безжични сензори за аларм и копчиња за паника со еден допир, подобрувајќи ја ефикасноста на оперативната услуга и нивоата на безбедност.

 • Паркинг
  Паркинг

  Anviz нуди распоредување на влез и излез без престан, флексибилни конфигурации на правилата за такса за паркирање и евиденција за плаќања со возила што може да се вратат за да се зајакне управувањето со паркирањето во хотел.

 • Безбедност на периметарот
  Безбедност на периметарот

  Различни избори за видео надзор на панорамско видео, сликање во боја 24/7 за да се обезбеди ефикасна видео безбедност и видео покриеност на широк простор. Дополнително, пребарувањата по настанот овластени со вештачка интелигенција со различни филтри помагаат брзо да се лоцираат целите од интерес.

 • Контрола на лифт

  Компатибилен со можностите за формати на акредитиви со висока и ниска фреквенција за секој случај на употреба. Вработени од различни компании работат во иста зграда користејќи картички од различен тип и повикуваат лифт до нивниот кат.

 • Контрола на лифт
 • Контролирајте кој каде и кога оди за која било или сите ваши локации на мало
 • Контролирајте кој каде и кога оди за која било или сите ваши локации на мало

  AnvizРешението за временско присуство користи повеќе технологии за верификација и идентификација за да постигне брзо управување со присуството. Решението за присуство во облак одговара на поставките за мала посетеност и може брзо да се активира и работи. Локалната програма за посетеност обезбедува мноштво правила за закажување и извештаи за присуство, а има повеќе начини да се интегрира со системи од трети страни за да се прошират нејзините способности.

  Дознај повеќе

Една платформа за сите безбедносни потреби на хотелот

Лесно следете, откривајте и реагирајте на инциденти низ хотели, ресторани и паркинзи.

Една платформа за сите безбедносни потреби на хотелот