ads linkedin Anviz Zgjidhja e Sigurisë së Hotelit Kontrolli dhe Mbikqyrja e Aksesit | Anviz Global
Bëjeni çdo qëndrim të sigurt dhe të paharrueshëm

Bëjeni çdo qëndrim të sigurt dhe të paharrueshëm

—— Zgjidhja e sigurisë së hotelit ——

 • Reduktoni vjedhjet dhe kostot e përgjithshme

  Zbuloni dhe përgjigjuni kërcënimeve pasi ato ndodhin me sinjalizime në kohë reale dhe monitorim profesional 24/7.

 • Ngritni përvojën e të ftuarit

  Përdorni njohuritë e drejtuara nga të dhënat për të përmirësuar rezultatet e kënaqësisë duke rritur sigurinë.

 • Siguroni hotele që respektojnë privatësinë e klientit

  Anviz analitika inteligjente mund të rrisë sigurinë – ofron maskim dinamik në kohë reale, për mbikëqyrje video që respekton privatësinë e mysafirëve tuaj.

 • Mbani punonjësit tuaj të sigurt, të sigurt dhe higjienikë

  Pajisja jonë ju lejon të mbuloni në mënyrë diskrete të gjitha zonat e pronave tuaja - brenda dhe jashtë - nga një qendër qendrore.

Bëjeni çdo qëndrim të sigurt dhe të paharrueshëm

 • Menaxhimi i pritjes
  Menaxhimi i pritjes

  Anviz ofron siguri video të fuqizuar nga AI me menaxhimin e radhës, së bashku me sensorët e alarmit me valë dhe butonat e panikut me një prekje, duke përmirësuar efikasitetin e shërbimit operacional dhe nivelet e sigurisë.

 • Vend parkimi
  Vend parkimi

  Anviz ofron vendosje të hyrjes dhe daljes pa ndalesë, konfigurime fleksibël të rregullave të tarifës së parkimit dhe të dhëna të rikuperueshme të pagesave të automjeteve për të rritur menaxhimin e parkimit në hotel.

 • Siguria e perimetrit
  Siguria e perimetrit

  Zgjedhje të ndryshme CCTV të videove panoramike, imazhe me ngjyra 24/7 për të ofruar siguri efikase të videos dhe mbulim video në një zonë të gjerë. Për më tepër, kërkimet pas ngjarjeve të fuqizuara nga AI me filtra të ndryshëm ndihmojnë në gjetjen e shpejtë të objektivave të interesit.

 • Kontrolli i ashensorit

  E përputhshme me aftësitë e formateve të kredencialeve me frekuencë të lartë dhe të ulët për çdo rast përdorimi. Punonjës nga kompani të ndryshme punojnë në të njëjtën ndërtesë duke përdorur karta të ndryshme dhe thërrasin një ashensor në katin e tyre.

 • Kontrolli i ashensorit
 • Kontrolloni se kush shkon ku dhe kur për ndonjë ose të gjitha vendndodhjet tuaja të shitjes me pakicë
 • Kontrolloni se kush shkon ku dhe kur për ndonjë ose të gjitha vendndodhjet tuaja të shitjes me pakicë

  Anviz'S Time Attendance Solution përdor teknologji të shumta verifikimi dhe identifikimi për të arritur menaxhimin e shpejtë të frekuentimit. Zgjidhja e pjesëmarrjes në renë kompjuterike i përshtatet cilësimeve të frekuentimit të vogël dhe mund të funksionojë shpejt. Programi i frekuentimit lokal ofron një mori rregullash planifikimi dhe raportesh të frekuentimit, dhe ka mënyra të shumta për ta integruar atë me sistemet e palëve të treta për të zgjeruar aftësitë e tij.

  Mëso më shumë

Një platformë për të gjitha nevojat e sigurisë së hotelit

Monitoroni me lehtësi, zbuloni dhe reagoni ndaj incidenteve nëpër hotele, restorante dhe parkingje.

Një platformë për të gjitha nevojat e sigurisë së hotelit