ads linkedin Вратете се на работа безбедно - го правиме вашиот влез во зградата безбеден | Anviz Глобална

Вратете се на работа безбедно

Ние го правиме вашиот влез во зградата безбеден

Добијте бесплатен цитат

Преглед на решението

Со олеснување на мерките за заклучување „Ковид-19“ во многу делови од светот, сега можеби ќе треба да го поддржите безбедното враќање на работните места. Од чисто деловна перспектива, моќните способности за идентификација и автентикација на препознавањето на лицето го прават идеален за две основни апликации: прво како управување со контрола на пристап без допир и второ како решение за време и присуство.

контрола на пристап, температура на лицето
 

Карактеристики на решението

 • Контрола на пристап
 • Време и посетеност
 • температура
 • Следење на дневници
 • Откривање маска
се повлече

Управување со пристапот

Со користење на лицето на поединецот како акредитив за контрола на пристап, препознавањето на лицето ја елиминира потребата и трошокот за физички картички или внесување PIN-кодови. FaceDeep5 е без допир, и приоритет на имплементацијата на напредна биометриска технологија.

Facedeep5 Повеќе
Контрола на пристап со лице
Пристап до температура

Временска посетеност со здравствена заштита

Како алатка за управување со работна сила, FaceDeep 5 IRT им помага на вработените да останат здрави кога одат на работа со проверка на температурата, обезбедувајќи детални историски записи за целата активност на вработените, контрола на влезот и откривање маски.

Препознавање на лице
температура

Управување со посетители

FaceDeep 5 IRT брзо ги скенира посетителите со покачена телесна температура и ги приспособува предупредувањата и разновидните извештаи за известувања за висока температура и без носење маски.

Скенирање на лице
Метање на лицето на работа
Препознавање на температурата
температура

Временска посетеност со здравствена заштита

Како алатка за управување со работна сила, FaceDeep 5 IRT им помага на вработените да останат здрави кога одат на работа со проверка на температурата, обезбедувајќи детални историски записи за целата активност на вработените, контрола на влезот и откривање маски.

Скенирање на лице
Скенирање на лице
лице

Управување со посетители

FaceDeep 5 IRT брзо ги скенира посетителите со покачена телесна температура и ги приспособува предупредувањата и разновидните извештаи за известувања за висока температура и без носење маски.

 

Повеќе монтирања, повеќе апликации

Опремен со различни држачи, FaceDeep 5 може да се инсталира на турникети и серии на бариери со клапи како решение за контрола на пристап без допир за да се задржи безбедно на контролата на влезот.

 • Монтирање на работната површина
 • Монтирање на турникет
 • Монтирање на станицата
 • Планина за агол
 • Висат на таванот
Монтирање на работната површина Лице на предната маса
Монтирање на турникет anviz лице
Монтирање на станицата anviz скенирање на лицето
Планина за агол
(За сајтови за висок сообраќај)
Инсталирање на лица
Висат на таванот скенирање на лицето
 

Поврзани решенија и апликации

 • crosschex
  CrossChex Стантрад

  За мали и средни бизнис T&A, A&C сите во еден систем

  CrossChex Стандрад Море
 • список на уреди
  CrossChex АПП

  Систем за управување со временска посетеност и контрола на пристап

  CrossChex АПП Повеќе
 • CrossChex Cloud
  CrossChex Cloud

  Идеален за претпријатие со која било големина, без ограничување на меѓурегионалниот бизнис.

  CrossChex Cloud Повеќе

Поврзана апликација

ДОБИЈ БЕСПЛАТЕН ЦИТАТ

Со нетрпение очекуваме да разговараме со вас наскоро!

 • 0   Зборови

Поврзани информации