ads linkedin Anviz Производство на временска посетеност решение Видео надзор | Anviz Глобална
Целосен животен циклус Безбедносни решенија Направени за производствени капацитети

Целосен животен циклус Безбедносни решенија Направени за производствени капацитети

—— Производни безбедносни решенија ——

 • Подобрете ги операциите

  Подобрете ги безбедносните операции преку консолидација.

 • Монитор на капацитети и опрема

  Подобрете ја безбедноста, намалете ги инцидентите и зајакнете ја безбедноста.

 • Интегрирајте ги градежните системи

  Робусна архитектура за интеграција и интероперабилност.

 • Спречете несакан пристап

  Управувајте со нивоата на пристап за вработени, изведувачи и посетители.

Обезбедете ги сите влезови за ефикасно поминување

 • Заштита на периметарот
  Заштита на периметарот

  Anviz Решението за заштита на периметарот е дизајнирано да обезбеди визуелен систем со висока ефикасност powered by AI Биометрика. Безбедносните камери со висока дефиниција и AI може да понудат прецизно и предвидливо предупредување за упад и да снимаат детални визуелни информации во вистинско време.

 • Управување со возила
  Управување со возила

  Anviz Решението за влез и излез на возила прифаќа напредно ANPR технологија и интегрира домофон во добро координиран систем за управување со возилото, овозможувајќи безбеден и ефикасен влез и излез на возилото.

 • Управување со пристап до посетители
  Управување со посетители и пристап

  AnvizРешението за управување со посетители обезбедува значително подобрено искуство за корисниците и гостите додека го штити персоналот и имотот. Оваа апликација се интегрира за да изгради удобно и безбедно работно место во мноштво поставки. Прочитајте за да дознаете како оваа технологија на Hikvision може да работи за вас.

 • Добијте ја големата слика за потенцијалните закани

  Да се ​​подобри општата безбедност на логистичките паркови со фокус на персоналот, стоките и возилата, Anviz нуди соодветни функции powered by видео, термографски и ВИ технологии. Камери со Anviz Технологијата Starlight обезбедува детален 24-часовен видео надзор под сите светлосни услови, дење или ноќе, намалувајќи го ризикот од кражба.

  Дознај повеќе
 • Добијте ја големата слика за потенцијалните закани

Една платформа за индустриска безбедност Лесно следете, откривајте и реагирајте на инциденти низ производните локации

 • Поглед од невестата за статусот на вашиот објект
 • Поглед од невестата за статусот на вашиот објект

  Можете да ја прегледате вашата зграда од еден интерфејс.Нашиот интегратор на згради за претпријатија обезбедува автоматизација на објектите, помагајќи да се идентификуваат аномалии во работењето, удобноста и безбедноста.

 • Надгледување на продуктивноста на вработените

  Од Anviz Решението за временско присуство, надгледувајте ги целите фабрички производствени линии и работни простори за да се осигурате дека вработените навремено ги завршуваат нивните секојдневни задачи. Дајте или отстранете пристап на вработените до доверливи деловни и имотни информации во секое време.

  Дознај повеќе
 • Надгледување на продуктивноста на вработените

Не само болници, решенија специјализирани за вашата област

 • Производствени капацитети
  Производствени капацитети
 • Фабрики за преработка на храна
  Фабрики за преработка на храна
 • Дистрибуција и магацин
  Дистрибуција и магацин
 • Индустриска опрема и услуги
  Индустриска опрема и услуги
 • Хардверски брендови за потрошувачи
  Хардверски брендови за потрошувачи
 • Логистика и синџир на снабдување
  Логистика и синџир на снабдување