ads linkedin Anviz Prodhoni Zgjidhjen e Pjesëmarrjes së Vëzhgimit Video | Anviz Global
Cikli i plotë i jetës Zgjidhje sigurie të krijuara për objektet prodhuese

Cikli i plotë i jetës Zgjidhje sigurie të krijuara për objektet prodhuese

—— Prodhimi i zgjidhjeve të sigurisë ——

 • Përmirësimi i operacioneve

  Përmirësimi i operacioneve të sigurisë përmes konsolidimit.

 • Monitoroni objektet dhe pajisjet

  Rritni sigurinë, zvogëloni incidentet dhe forconi sigurinë.

 • Integrimi i Sistemeve të Ndërtimit

  Arkitekturë e fortë për integrim dhe ndërveprim.

 • Parandaloni hyrjen e padëshiruar

  Menaxhoni nivelet e aksesit për punonjësit, kontraktorët dhe vizitorët.

Siguroni çdo hyrje për kalim efikas

 • Mbrojtja e perimetrit
  Mbrojtja e perimetrit

  Anviz Zgjidhja e mbrojtjes rrethuese është projektuar për të siguruar një sistem vizual me efikasitet të lartë powered by Biometria e AI. Kamerat e sigurisë me definicion të lartë dhe me AI mund të ofrojnë alarm të saktë dhe parashikues për ndërhyrje dhe të regjistrojnë informacion të detajuar vizual në kohën e duhur.

 • Menaxhimi i automjeteve
  Menaxhimi i automjeteve

  Anviz Zgjidhja e hyrjes dhe daljes së automjeteve miraton të avancuara ANPR teknologjinë dhe integron intercom në një sistem të menaxhimit të automjeteve të koordinuar mirë, duke mundësuar një hyrje dhe dalje të sigurt dhe efikase të automjetit.

 • Menaxhimi i aksesit të vizitorëve
  Menaxhimi i vizitorëve dhe aksesit

  AnvizZgjidhja e Menaxhimit të Vizitorëve ofron një përvojë shumë të përmirësuar për përdoruesit dhe mysafirët ndërsa mbron personelin dhe pronën. Ky aplikacion integrohet për të ndërtuar një vend pune të rehatshëm dhe të sigurt në një mori parametrash. Lexoni për të mësuar se si kjo teknologji Hikvision mund të funksionojë për ju.

 • Merrni pamjen e madhe të kërcënimeve të mundshme

  Për të rritur sigurinë e përgjithshme të parqeve logjistike me fokus personelin, mallrat dhe automjetet, Anviz ofron funksionet përkatëse powered by teknologjitë video, termografike dhe AI. Kamerat me Anviz Teknologjia Starlight ofron mbikëqyrje të detajuar video 24-orëshe në të gjitha kushtet e dritës, ditën apo natën, duke reduktuar rrezikun e vjedhjes.

  Mëso më shumë
 • Merrni pamjen e madhe të kërcënimeve të mundshme

Një platformë për sigurinë industriale Monitoroni, zbuloni dhe reagoni me lehtësi incidenteve nëpër vendet e prodhimit

 • Një pamje nga sytë e nuses për statusin e objektit tuaj
 • Një pamje nga sytë e nuses për statusin e objektit tuaj

  Ju mund të inspektoni ndërtesën tuaj nga një ndërfaqe. Integruesi ynë i Ndërtimeve të Ndërmarrjeve ofron automatizimin e objekteve, duke ndihmuar në identifikimin e anomalive në funksionim, komoditetin dhe sigurinë.

 • Mbikëqyr produktivitetin e punonjësve

  Nga Anviz Zgjidhja Time Attendance, mbikëqyr të gjitha linjat e prodhimit të fabrikës dhe hapësirat e punës për t'u siguruar që punonjësit të kryejnë detyrat e tyre të përditshme në kohën e duhur. Jepni ose hiqni aksesin e punonjësve në informacionin konfidencial të biznesit dhe pronës në çdo kohë.

  Mëso më shumë
 • Mbikëqyr produktivitetin e punonjësve

Jo vetëm spitale, zgjidhje të specializuara për fushën tuaj

 • Objektet prodhuese
  Objektet prodhuese
 • Impiantet e përpunimit të ushqimit
  Impiantet e përpunimit të ushqimit
 • Shpërndarja dhe magazina
  Shpërndarja dhe magazina
 • Pajisje dhe shërbime industriale
  Pajisje dhe shërbime industriale
 • Markat e pajisjeve të konsumit
  Markat e pajisjeve të konsumit
 • Logjistika dhe zinxhiri i furnizimit
  Logjistika dhe zinxhiri i furnizimit