ads linkedin Zgjidhja e kohës dhe frekuentimit të bazuar në Mbështetje Jetë në Cloud | Anviz Global
$0
Krijo një llogari të re tani dhe lidh VETËM 1 makineri!
CrossChex Cloud

CrossChex Cloud

Zgjidhja e re e menaxhimit të kohës dhe pjesëmarrjes së bazuar në renë kompjuterike funksionon për çdo biznes

Gjurmoni dhe menaxhoni me lehtësi pjesëmarrjen e punonjësve
nga kudo, në çdo kohë

 

Çfarë është CrossChex Cloud?

CrossChex Cloud është një sistem i menaxhimit të kohës dhe frekuentimit të bazuar në renë kompjuterike pa asnjë softuer të nevojshëm. Mund ta përdorni kudo që keni internet duke përdorur çdo shfletues interneti. CrossChex Cloud është një sistem super i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur, i dedikuar për të kursyer paratë e biznesit tuaj përmes menaxhimit të kohës së punonjësve, duke reduktuar kostot administrative të mbledhjes dhe përpunimit të të dhënave të kohës dhe pjesëmarrjes, duke rritur kështu produktivitetin dhe përfitimin e përgjithshëm.

Pse CrossChex Cloud?

aksesi në ueb i pajisjes nga vendndodhja
Asgjë për të instaluar në desktopin tuaj, e cila mund të mbështesë çdo akses në ueb të pajisjes nga çdo vendndodhje
Aksesoni të dhënat kudo, në çdo kohë, nga çdo kompjuter
Qasni të dhënat kudo
ku punonjësit hynin dhe dilnin me orë
Gjurmo punonjësit nga çdo vend për të parë se ku hyjnë dhe dalin punonjësit
Sistemi i fuqishëm cloud funksionon me të gjithë Anviz pajisjet inteligjente të kohës dhe frekuentimit
Anviz pajisjet inteligjente të kohës dhe frekuentimit

CrossChex Cloud Ofron mënyrën më të mirë për të menaxhuar
Orari i punonjësve tuaj

Planifikimi më i mirë në klasë

Vendosni me lehtësi rregullat e pjesëmarrjes, krijoni dhe menaxhoni oraret e punonjësve për të gjithë organizatën tuaj.

Pult i fuqishëm

Pult i fuqishëm

Paneli i dobishëm ju lejon të gjurmoni me lehtësi pjesëmarrjen e punonjësve me anë të analizave në kohë reale.

Raportimi me ndikim të lartë

Raportimi me ndikim të lartë

Gjurmoni dhe eksportoni me lehtësi orët e punonjësve në sekonda, gjë që ju bën të ndiheni intuitiv me proceset e përditshme.

Menaxhimi super i lehtë i punonjësve dhe pajisjeve

Lehtë dhe e shpejtë për të konfiguruar pajisjet dhe për të shtuar, fshirë ose modifikuar informacionin e punonjësve, pavarësisht se sa punonjës dhe organizata po menaxhoni në mbarë botën.

Gjurmimi dhe gjurmimi i celularit

Gjurmimi dhe gjurmimi i celularit

Punonjësit mund të godasin nga distanca dhe të gjurmojnë të dhënat e tyre të pjesëmarrjes CrossChex Mobile Aplikacioni. (Gjenerata e ardhshme)

  • Caktimin
  • Profili
  • Raportimi
  • drejtuesit
  • Telefon

Karakteristikat inovative

~
    Version aktuale Next-Gen
sistem
Shumë-Vendndodhje
Administrator dhe Mbikëqyrës me shumë nivele
Paneli i aktivitetit
Menaxhimi i pjesëmarrjes
Planifikimi i ndërrimeve
Programimi në grup -
Ndjekja e kohës
Kontrolli i procesit të miratimit -
Biometrike
Tamperatura e trupit dhe zbulimi i maskës
 
Punonjes
Menaxhimi i planifikimit të punonjësve
Menaxhimi i Detyrave të Departamentit të Punonjësve
Menaxhimi i punonjësve
Importi / Eksporti i bazës së të dhënave të punonjësve
 
Raportimi
Sinkronizimi i të dhënave
Të dhënat dhe raportimi në kohë reale
Raportimi Historik
Raportet përmbledhëse
Rishikoni njoftimet me email -
 
Access Control
Kontrollet e hyrjes / Lejet -
Qasja / Kontrolli në distancë -
Menaxhimi i Vizitorëve -
 
Mobile APP
Gjeolokimi & GPS -
Qasja në celular -
Ndjekja e kohës në celular -
Sinjalizime dhe njoftime të jashtëzakonshme - 
Shiko CrossChex Cloud në veprim

Shiko CrossChex Cloud në veprim

Vendosini mbështetësit tuaj në qendër të vëmendjes, përmendni kontributin e të sapoardhurve dhe bëjeni të duket bukur! Mos u frikësoni nga bashkëpunimi dhe jepuni meritat grupeve të tjera që punojnë me tema të ngjashme. Merrni pjesë në kauzat e tyre, karma njëmend funksionon! CrossChex Cloud Një nga praktikat tuaja më të mira për planifikimin e punonjësve dhe departamenteve dhe menaxhimin e kohës!