ads linkedin Доживотна поддршка Решение за време и посетеност засновано на облак | Anviz Глобална
$0
Поставете нова сметка сега и поврзете САМО 1 машина!
CrossChex Cloud

CrossChex Cloud

Новото решение за управување со времето и присуството базирано на облак функционира за секој бизнис

Лесно следете го и управувајте со присуството на вработените
од каде било, во секое време

 

Што е CrossChex Cloud?

CrossChex Cloud е систем за управување со времето и посетеноста базиран на облак без никаков потребен софтвер. Можете да го користите секаде каде што имате интернет со користење на кој било интернет прелистувач. CrossChex Cloud е супер брзо поставување и лесен за користење систем посветен на заштеда на вашите деловни пари преку управување со времето на вработените, намалувајќи ги административните трошоци за собирање и обработка на податоци за време и присуство, а со тоа зголемување на севкупната продуктивност и профитабилност.

Зошто CrossChex Cloud?

Интернет пристап на уредот од локацијата
Нема што да инсталирате на вашата работна површина што може да поддржува веб-пристап на кој било уред од која било локација
Пристап до податоци каде било, во секое време, од кој било компјутер
Пристапете до податоците насекаде
каде вработените влегуваа и излегуваа
Следете ги вработените од која било локација за да видите каде вработените влегуваат и излегуваат
Моќниот облак систем работи со сите Anviz паметни уреди за време и присуство
Anviz паметни уреди за време и присуство

CrossChex Cloud Нуди најдобар начин за управување
Работно време на вашите вработени

Најдобар распоред во класата

Лесно поставете правила за присуство, креирајте и управувајте со распоредот на вработените за целата ваша организација.

Моќна контролна табла

Моќна контролна табла

Практичната контролна табла ви овозможува лесно да го следите присуството на вработените со аналитика во реално време.

Известување со високо влијание

Известување со високо влијание

Лесно следете и извезувајте часови на вработени во секунди, што ве прави да се чувствувате интуитивно со секојдневните процеси.

Супер лесно управување со вработени и уреди

Лесно и брзо се поставуваат уредите и се додаваат, бришат или менуваат информациите на вработените без разлика со колку вработени и организации управувате ширум светот.

Мобилно удирање и следење

Мобилно удирање и следење

Вработените можат да удираат од далечина и да ги следат сопствените записи за присуство CrossChex Mobile Апликација. (Следна генерација)

  • Распоред
  • Профил
  • Известување
  • управување со
  • Мобилни

Иновативни карактеристики

~
    Тековна верзија Следниот генерал
Систем
Мулти-локација
Администратор и супервизор на повеќе нивоа
Табла за активности
Менаџмент на присуство
Распоред на смени
Групно распоредување -
Следење на време
Контрола на процесот на одобрување -
Биометрика
Температура на телото и детекција на маска
 
Вработен
Управување со распоред на вработените
Управување со задачи на Одделот за вработени
Управување со вработените
Увоз / извоз на база на податоци за вработени
 
Известување
Синхронизација на податоците
Податоци и известување во реално време
Историско известување
Збирни извештаи
Повторете ги предупредувањата за е-пошта -
 
Контрола на пристап
Контроли на пристап / дозволи -
Далечински пристап / контрола -
Управување со посетители -
 
Мобилен APP
Геолокација и GPS -
Мобилен пристап -
Мобилно следење време -
Исклучителни предупредувања и известувања - 
види CrossChex Cloud во акција

види CrossChex Cloud во акција

Направете ги CrossChex Cloud Една од вашите најдобри практики за распоред на вработените и одделите и управување со времето!