ads linkedin Комерцијални биометриски решенија за контрола на безжичен пристап | Anviz Глобална
 

Паметно решение за контрола на пристап

Најдобар, најсигурен, безбеден и флексибилен за претпријатијата

Решенија за време и присуство
Безбедноста е од клучно значење за секоја канцеларија или објект, на секоја зграда ѝ треба начин да го одржува просторот безбеден, а повеќето организации исто така треба да го ограничат пристапот до одредени области. Anviz е првата компанија за контрола на пристап што користи биометриски, РФИД картички, технологија за мобилен пристап и специјализиран хардвер за да ги постигне целите за безбедност во вселената. Моќните безбедносни карактеристики со удобен и флексибилен систем, обезбедуваат канцелариска ефикасност за малите и големите претпријатија.

Систем за контрола на пристап базиран на IP, изграден за да се размери

Без разлика дали тоа е мало претпријатие кое бара едноставен и самостоен уред за контрола на пристап или големо претпријатие со повеќе локации на кое му требаат илјадници уреди на дистрибуирана мрежа, ги заменува традиционалните и застарени методи за контрола на пристап на биометриските решенија базирани на IP за безбедност и удобност. Anviz решенијата се лесни за примена со ниски вкупни трошоци за сопственост.

 • Лесно за распоредување

 • Лесно поставување

 • флексибилност

Пристапете до вашата канцеларија на модерен начин

Искористете го откривањето на биометриската живост и паметните картички и мобилните технологии за да обезбедите удобна и сигурна контрола на пристапот во корпоративните канцеларии, владините простории или големите јавни места.

 • Биометриско откривање на живост

 •  
 • Повеќе паметни картички

 •  
 • Влез без допир со мобилен

Оптимизирајте ги перформансите со компоненти со најдобар квалитет

Anviz изберете и увезете ги најдобрите електронски и механички компоненти од расата од светските производители за да создадете најдобри решенија во својата класа. Запознајте ги предизвиците со високи перформанси засновани на вистински сигурен процесор со двојадрен Linux базиран на Linux и 15 години BioNANO алгоритам за длабоко учење.

 • BioNano Алгоритам

 • Дизајн надвор од индустриските стандарди

 • Процесорот SuperEngine

 • Податоци за безбедност

 • Квалитет "Made in USA".

Систем лесен за интеграција

Anviz софтверско решение, CrossChex овозможува интеграција на зголемен број апликации од трети страни со нашиот систем за контрола на пристап, примери кои се движат од системи за управување со видео до контрола на пристапот преку мобилен телефон (со користење на мобилни ингеренции преку API). Поврзете ги и интегрирајте ги вашите системи со Anviz.

 • ЕДК

 • SDK

 • API

легија
канон
Скриена
Honeywell
пресвртница
убаво
Пакстон
ROSSLARE решение
SIEMENS

Различни функции за управување со пристап

Решенија за време и присуство
 • Управување со корисници

 • уред за управување со

 • Следење на дневникот на настани

 • Далечински пристап

 • Управување со зона

 • Дознај повеќе

Придружете се на 100,000 клиенти кои веќе ги користат Anviz Научи како Anviz овластувања бизниси, училишта владите подобро да ги искористат своите простори.

 • Деловни згради

  Деловни згради

 • Производствени капацитети

  Производствени капацитети

 • образование

  образование

 • медицински услуги

  медицински услуги

 • Угостителство

  Угостителство

 • Заедници

  Заедници

икона3132 икона3132 икона3132 икона3132 икона3132

„Проценувавме различни биометриско-центрични решенија за автентикација и ги избравме CrossChex затоа што нуди комплетно решение, вклучувајќи и прилагодлив софтвер и паметен хардвер за препознавање лице“

— Вилфрид Дибел, шеф на ИТ тимот на Dürr

Поврзани производи