ads linkedin Zgjidhje komerciale biometrike të kontrollit të aksesit pa tel | Anviz Global
 

Zgjidhja inteligjente e kontrollit të aksesit

Më e mira, më e besueshme, e sigurt dhe fleksibile për ndërmarrjet

Zgjidhjet e kohës dhe frekuentimit
Siguria është thelbësore për çdo zyrë apo objekt, çdo ndërtesë ka nevojë për një mënyrë për ta mbajtur hapësirën të sigurt, dhe shumica e organizatave gjithashtu duhet të kufizojnë aksesin në zona të caktuara. Anviz është kompania e parë e kontrollit të aksesit që përdor kartat RFID të bazuara në biometrikë, teknologjinë e aksesit në celular dhe pajisje të specializuara për të arritur qëllimet e sigurisë në hapësirë. Karakteristikat e fuqishme të sigurisë me sistem të përshtatshëm dhe fleksibël, ofrojnë efikasitet në zyrë për ndërmarrjet e vogla dhe të mëdha.

Sistemi i kontrollit të aksesit i bazuar në IP, i ndërtuar në shkallë

Pavarësisht nëse është një ndërmarrje e vogël që kërkon një pajisje të thjeshtë dhe të pavarur të kontrollit të aksesit ose një ndërmarrje e madhe me shumë vendndodhje që ka nevojë për mijëra pajisje në një rrjet të shpërndarë, po zëvendëson metodat tradicionale dhe të vjetruara të kontrollit të aksesit në zgjidhjet biometrike të bazuara në IP për siguri dhe komoditet. Anviz zgjidhjet janë të lehta për t'u vendosur me një kosto totale të ulët të pronësisë.

 • Lehtë për t'u vendosur

 • Konfigurimi i lehtë

 • Fleksibiliteti

Hyni në zyrën tuaj në mënyrë moderne

Përdorni zbulimin e gjallërisë biometrike dhe teknologjitë e kartave inteligjente dhe celulare për të siguruar kontroll të përshtatshëm dhe të besueshëm të aksesit në zyrat e korporatave, ambientet qeveritare ose ambiente të mëdha publike.

 • Zbulimi i gjallërisë biometrike

 •  
 • Kartat inteligjente të shumta

 •  
 • Hyrja pa prekje me celular

Optimizoni performancën me përbërës të cilësisë më të mirë

Anviz zgjidhni dhe importoni komponentët elektronikë dhe mekanikë më të mirë të llojit nga prodhuesit globalë për të krijuar zgjidhjet më të mira në klasë. Përballoni sfidat me performancë të lartë bazuar në CPU vërtet të besueshme me bazë Linux me dy bërthama dhe 15 vjet' BioNANO algoritmi i të mësuarit të thellë.

 • BioNano algoritmi

 • Dizajni përtej standardeve të industrisë

 • CPU SuperEngine

 • Dhënave të Sigurimit

 • Cilësi "Made in USA".

Një sistem i lehtë për integrim

Anviz zgjidhje softuerike, CrossChex lejon integrimin e një numri në rritje të aplikacioneve të palëve të treta me sistemin tonë të kontrollit të aksesit, shembuj që variojnë nga sistemet e menaxhimit të videove deri te kontrolli i aksesit në celular (duke përdorur kredencialet celulare nëpërmjet API). Lidhuni dhe integroni sistemet tuaja me Anviz.

 • EDK

 • SDK

 • API

pretendim
kanun
fshehėn
Honeywell
moment historik
bukur
Paxton
Zgjidhje ROSSLARE
SIEMENS

Karakteristika të ndryshme të menaxhimit të aksesit

Zgjidhjet e kohës dhe frekuentimit
 • Menaxhimi i përdoruesit

 • Menaxhimi i pajisjes

 • Monitorimi i regjistrave të ngjarjeve

 • Hyrja në distancë

 • Menaxhimi i Zonës

 • Mëso më shumë

Bashkohuni me 100,000 klientë që tashmë përdorin Anviz Mësoni si Anviz fuqizon bizneset, shkollat qeveritë për të shfrytëzuar më mirë hapësirat e tyre.

 • Ndërtesat e biznesit

  Ndërtesat e biznesit

 • Objektet e prodhimit

  Objektet e prodhimit

 • Arsim

  Arsim

 • Shërbime mjekësore

  Shërbime mjekësore

 • Mikpritjet

  Mikpritjet

 • komunitetet

  komunitetet

ikonë3132 ikonë3132 ikonë3132 ikonë3132 ikonë3132

“Ne vlerësuam zgjidhje të ndryshme të vërtetimit biometrik-centrike dhe zgjodhëm CrossChex sepse ofron një zgjidhje të plotë, duke përfshirë si softuer të adaptueshëm ashtu edhe pajisje inteligjente për njohjen e fytyrës"

— Wilfried Diebel, Shef i ekipit të Dürr IT