ads linkedin Identifikimi përfundimtar pa prekje, Terminalet e njohjes së fytyrës | Anviz Global
Zgjidhje për njohjen e fytyrës

Zgjidhje për njohjen e fytyrës

Kontrolli i fundit i hyrjes në njohjen e fytyrës
dhe Pjesëmarrja në Kohë

zgjidhja e njohjes së fytyrës dhe e kontrollit të hyrjes në kohë
 

Përmbledhje e zgjidhjes

Mjedisi dinamik i sotëm i biznesit kërkon menaxhim në kohë reale dhe zgjidhje të kontrollit të aksesit me akses në çdo kohë, kudo. Anviz'S FaceDeep Seria, një zgjidhje plotësisht e integruar për njohjen e fytyrës pa kontakt dhe menaxhim termik për njerëzit që të kenë akses në kontrollin e hyrjeve ose të regjistrojnë kohën e frekuentimit dhe njëkohësisht të kontrollojnë temperaturën dhe veshjen e maskës pa pasur nevojë të prekin një terminal ose portë, kërkesa që po gjejnë shpejt rrugën e tyre në komerciale. zyra, mikpritje dhe zinxhirë shitjesh me pakicë, arena sportive plot shpresa, objekte mjekësore dhe më shumë.

Karakteristikat e zgjidhjes

Teknologji pa kontakt

Teknologji pa kontakt

2020 ishte viti i gjithçkaje pa kontakt, madje edhe para pandemisë COVID-19, përdorimi i identifikimit të fytyrës si kredenciale e kontrollit të aksesit dhe frekuentimit të kohës eliminon nevojën për karta fizike ose kode PIN.

Mëso më shumë

Zbulimi i drejtpërdrejtë i fytyrës

AnvizTeknologjia e Kamerës së Dyfishtë mundëson njohjen IR dhe vizuale të fytyrës me një algoritëm unik të të mësuarit të thellë për të arritur saktësi të lartë dhe për të identifikuar fytyrat e rreme nga fotot ose imazhet.

Mëso më shumë
Zbulim më i sigurt i fytyrave të gjallërisë
Zbulimi i saktë i temperaturës

Zbulimi i saktë i temperaturës

Kontrolli i temperaturës së trupit me teknologjinë termografike është më i saktë dhe më i shpejtë për t'u kapur se të tjerët me teknologjinë termopile.

Mëso më shumë

Përshtatshëm gjerësisht në kushte të ndryshme

Me verifikimin e mbi një milion fytyrave në mbarë botën, FaceDeep është bërë një nga terminalet më të saktë të njohjes së fytyrës, i përshtatshëm për mjedise dhe kushte të ndryshme. Anviz's BioNANO Algoritmi i fytyrës njeh me saktësi fytyra nga vende të ndryshme dhe njeh fytyra në maska, syze, flokë të gjatë dhe mjekër, etj., me një shkallë njohjeje mbi 99%.

njohja e fytyrës
kontrolli i hyrjes në njohjen e fytyrës
njohja e fytyrës kohë-frekuentimi
kontrolli i hyrjes
Zgjidhja e kontrollit të aksesit dhe frekuentimit të kohës
kontrolli i aksesit të fytyrës
njohja e fytyrës 1659
kontrolli i aksesit 1660
Zgjidhja e frekuentimit 1661
frekuentimi i fytyrës 1662
njohja e fytyrës 1663
qasja e njohjes së fytyrës 1670
njohja e fytyrës 1664
njohja e fytyrës 1665
kontrolli i aksesit 1666
frekuentimi orar 1667
fytyre 1668
Skanimi i fytyrës 1671

Njohja e fytyrës në çdo mjedis

FaceDeep Seria ka kamera me definicion të lartë me dritë të ulët dhe dritë inteligjente LED që mund të njohë shpejt fytyrën në mjedise me dritë të fortë dhe me dritë të ulët, edhe në errësirë ​​të plotë. Mund të përshtatet me aplikacionet e mjedisit të jashtëm dhe të brendshëm me një dizajn të jashtëm IP65.

Përshtatuni në mjedise të shumta

Zgjidhje të fuqishme aplikimi

Anviz FaceDeep zgjidhjet ofrojnë një shumëllojshmëri zgjidhjesh fleksibël të vendosjes dhe menaxhimit të sistemit për lloje të ndryshme klientësh.

 • Menaxhim i Pavarur

  Menaxhimi i pavarur nga një server i integruar në internet i plotë funksional

 • Versioni i softuerit për desktop

  Versioni i softuerit desktop për njësi të shumta në një sajt të vetëm

 • Platforma e bazuar në ueb në renë kompjuterike

  Platformë cloud dhe e bazuar në ueb për menaxhim të thjeshtë dhe në distancë të shumë siteve

 • hetim të regjistrave

  Hyni dhe hyni me lehtësi nga aplikacioni në telefonin tuaj

Zbatime të ngjashme

 • frekuentimi në kohë për SMB

  Kontroll i shpejtë i aksesit dhe menaxhim i kohës për SMB

 • Kalim i shpejtë në vende publike

  Kalim i shpejtë në vende publike

 • Zbulimi i saktë i temperaturës

  Ekzaminimi i saktë i temperaturës dhe kontrolli shëndetësor

Shkarkim i lidhur

 • 01.02.2021
  sprovë
  FaceDeep 3 Fletushkë EN
  3.9 MB
 • 01.02.2021
  sprovë
  FaceDeep 3 IRT Fletushkë EN
  3.9 MB
 • 01.02.2021
  Quide e shpejtë
  FaceDeep 3 Quick Quide EN
  1.4 MB
 • 06.10.2021
  udhëzues
  FaceDeep 3 IRT Udhëzimet e instalimit dhe paralajmërimi Kujdes EN
  70 KB
 • 06.10.2021
  udhëzues
  FaceDeep 3 IRT Ngjitësja e drejtimit të zbulimit të temperaturës EN
  135 KB
 • 09.30.2020
  sprovë
  FaceDeep 5 IRT Flyer EN
  1.2 MB
 • 09.30.2020
  sprovë
  FaceDeep 5 Fletushkë EN
  917KB