ads linkedin Крајна идентификација без допир, терминали за препознавање лице | Anviz Глобална
Решение за препознавање лице

Решение за препознавање лице

Крајната контрола на пристап со препознавање лице
и Временска посетеност

Решение за препознавање-пристап-контрола-и-време-посетување на лицето
 

Преглед на решението

Денешното динамично деловно опкружување бара управување со времето и решение за контрола на пристап во реално време со пристап во секое време и каде било. Anviz"S FaceDeep Серија, целосно интегрирано безконтактно и термичко решение за препознавање лица за луѓето да пристапат до контролата на влезовите или да забележат време на присуство и истовремено да ја проверуваат температурата и носењето маска без да треба да допираат терминал или порта, барања кои брзо се пронаоѓаат во комерцијални канцеларии, ланци за угостителство и малопродажба, надежни преполни спортски арени, медицински установи и многу повеќе.

Карактеристики на решението

Бесконтактна технологија

Бесконтактна технологија

2020 година беше година на сè што е бесконтактно, дури и пред пандемијата COVID-19, со користење на идентификација на лице како контрола на пристап и акредитив за присуство на време, се елиминира потребата од физички картички или ПИН-кодови.

Дознај повеќе

Откривање лице во живо

AnvizТехнологијата за двојна камера овозможува IR и визуелно препознавање на лица со уникатен алгоритам за длабоко учење за да се постигне висока прецизност и да се идентификуваат лажните лица со фотографии или слики.

Дознај повеќе
Побезбедно откривање лице за живост
Точно откривање на температурата

Точно детекција на температура

Проверката на телесната температура со термографската технологија е попрецизна и побрза за достигнување од другите со технологијата за термопил.

Дознај повеќе

Широко прилагодлив на различни услови

Со верификација на над еден милион лица ширум светот, FaceDeep стана еден од најпрецизните терминали за препознавање лице погоден за различни средини и услови. Anviz's BioNANO Алгоритамот за лице прецизно препознава лица од различни земји и препознава лица во маски, очила, долга коса и брада итн., со стапка на препознавање од над 99%.

препознавање на лицето
контрола на пристап со препознавање лице
временско присуство на препознавање лице
контрола на пристап
решение за контрола на пристап и присуство на време
контрола на пристапот на лицето
препознавање на лицето 1659 година
контрола на пристап 1660
Решение за временско присуство 1661
посетеност на лицето 1662 година
препознавање на лицето 1663 година
пристап до препознавање лице 1670
препознавање на лицето 1664 година
препознавање на лицето 1665 година
контрола на пристап 1666
временска посетеност 1667 година
лицето 1668
скенирање на лице 1671 година

Препознавање лице во која било средина

FaceDeep Серијата има камери со висока дефиниција при слаба осветленост и паметно LED светло кое може брзо да го препознае лицето при силна светлина и средини со слаба осветленост, дури и во целосна темнина. Може да се прилагоди на апликации за надворешна и внатрешна околина со IP65 дизајн на отворено.

Прилагодете се на повеќе средини

Моќни решенија за апликација

Anviz FaceDeep решенијата обезбедуваат разновидни решенија за распоредување и управување со флексибилни системи за различни типови на клиенти.

 • Самостоен менаџмент

  Самостојно управување со вграден целосен функционален веб-сервер

 • Десктоп верзија на софтвер

  Софтвер за десктоп верзија за повеќе единици на една локација

 • Cloud Web-базирана платформа

  Облак и веб-базирана платформа за едноставно и далечинско управување со повеќе локации

 • евиденција истрага

  Лесно вклучете и пристапувајте од апликацијата на вашиот телефон

поврзани со апликации

 • временско присуство за SMB

  Брза контрола на пристап и управување со времето за SMB

 • Брзо поминување на јавни површини

  Брзо поминување на јавни површини

 • Точно откривање на температурата

  Точен скрининг на температурата и здравствена проверка

Поврзани производи

Поврзано преземање

 • 01.02.2021
  Флаери
  FaceDeep 3 Флаер МК
  3.9 MB
 • 01.02.2021
  Флаери
  FaceDeep 3 IRT Флаер EN
  3.9 MB
 • 01.02.2021
  Quick Quide
  FaceDeep 3 Quick Quide МК
  1.4 MB
 • 06.10.2021
  Рачен
  FaceDeep 3 IRT Упатства за инсталација и предупредување Внимание МК
  70 KB
 • 06.10.2021
  Рачен
  FaceDeep 3 IRT Налепница за насока за откривање температура МК
  135 KB
 • 09.30.2020
  Флаери
  FaceDeep 5 IRT Flyer IN
  1.2 MB
 • 09.30.2020
  Флаери
  FaceDeep 5 Флаер EN
  917KB