ads linkedin Anviz Global | Vendi i sigurt i punës, Thjeshtimi i menaxhimit

C2 Series

Kontrolli kompakt i aksesit në natyrë dhe pajisje të gjithanshme për kohën dhe pjesëmarrjen

Mbikëqyrje e zgjuar, botë e sigurt

Zgjidhja e re e produktit të mbikëqyrjes inteligjente

FacePass 7 pro

Terminali inteligjent i njohjes së fytyrës të gjitha-në-një pa prekje

Zgjidhje për njohjen e fytyrës

Kontrolli i fundit i hyrjes në njohjen e fytyrës dhe frekuentimi në kohë

CrossChex Cloud

Zgjidhja e re e menaxhimit të kohës dhe pjesëmarrjes së bazuar në renë kompjuterike funksionon për çdo biznes

Gjurmoni dhe menaxhoni me lehtësi pjesëmarrjen e punonjësve
nga kudo, në çdo kohë

$0
Krijo një llogari të re tani dhe lidh VETËM 1 makineri!

FaceDeep 3 & IRT

Terminali inteligjent i njohjes së fytyrës

me zbulimin e temperaturës së trupit

Teknologjitë kryesore

Që nga themelimi, Anviz është angazhuar të përdorë teknologjinë më të përparuar në botë të internetit, teknologjinë e përvetësimit të informacionit, teknologjinë e komunikimit në rrjet, teknologjitë e enkriptimit të të dhënave për të zhvilluar breza të produkteve dhe zgjidhjeve revolucionare të sigurisë.

Zbuloni zgjidhjet tona të zgjuara

anviz product

CrossChex

Zgjidhja e Kontrollit të Qasjes dhe Kohës dhe Pjesëmarrjes

CrossChex është një sistem inteligjent menaxhimi për kontrollin e aksesit dhe pajisjet e kohës dhe frekuentimit. Dizajni miqësor dhe ndërveprues e bën sistemin të lehtë për t'u përdorur dhe funksionet e fuqishme i mundësojnë sistemit të menaxhojë lehtësisht departamentet, personelin, turnet, listat e pagave, të drejtat e aksesit.

anviz product

IntelliSight

Zgjidhje për mbikëqyrje video

IntelliSight është një aplikacion që përputhet me pajisjet e integruara të monitorimit të rrjetit nga ANVIZ. Me IntelliSight, mund të shikoni lehtësisht video në kohë reale dhe informacione dinamike kudo nga bota, duke mundësuar kontrollin dhe menaxhimin e të gjithë faqes suaj.

anviz product

Secu365

Zgjidhje e integruar e sigurisë

Zgjidhje sigurie inteligjente të integruara me një ndalesë të bazuar në renë kompjuterike për kontrollin e aksesit, mbikëqyrjen, video intercom, zgjidhje alarmi. Një strukturë me domen-edge-cloud siguron vendosjen e sigurt dhe sigurinë e të dhënave.

Produkte

Mendoni ndryshe dhe veproni shpejt

Nga terminalet dhe zgjidhjet e avancuara të sigurisë, te platforma totale e resë kompjuterike, ne jemi të përkushtuar të kujdesemi për përvojat e përdoruesve dhe të përpiqemi të krijojmë produkte dhe zgjidhje me cilësi më të mirë. ne zhvillojmë teknologjinë më të fundit dhe krijojmë një fabrikë moderne me kontroll të plotë të cilësisë së procesit. Ne gjithashtu krijojmë rrjetin global të shitjeve dhe shërbimeve dhe ofrojmë shërbime për klientët në mbarë botën.

Pse Anviz

Falë përpjekjeve të vazhdueshme prej afro 20 vitesh, ne po bëhemi zgjedhja më e mirë e klientëve tanë në menaxhimin e sistemeve të integruara të sigurisë dhe shumëllojshmërisë së plotë të terminaleve inteligjente dhe miqësore për përdoruesit. Ne do të vazhdojmë të përpiqemi të ofrojmë siguri të zgjuar për miliona klientë komercialë në mbarë botën.

Rritemi së bashku

Që nga viti 2001, Anviz ka qenë ofruesi kryesor në botë i biometrisë, mbikëqyrjes video, shtëpive inteligjente inteligjente dhe zgjidhjeve të ndërtesave inteligjente. Ne jemi gjithmonë energjikë dhe të hapur ndaj tendencave dhe tregjeve më të fundit. Ne po promovojmë aplikimin e teknologjisë AIoT dhe cloud për t'u ofruar klientëve një zgjidhje inteligjente të integruar më të integruar, më të përshtatshme dhe efikase.

140

Tregjet e vendit

6

filialet

19

Vitet Histori

anviz product

Rrjeti ynë global i shitjeve dhe shërbimeve ofron këshillimin më të mirë dhe mbështetjen teknike të besueshme. Nëse projekti juaj është në Shtutgart, Hamburg, Moskë, Dubai, Londër ose Madrid, Anviz Ekspertët teknikë janë gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojnë. Ju lutemi zgjidhni vendndodhjen e dëshiruar dhe llojin e vendndodhjes. Ju mund të gjeni zyrën përgjegjëse të degës në hartë, duke përfshirë informacionin e kontaktit.