ads linkedin Гаранција | Anviz Глобална

Anviz Глобална политика за општа гаранција

(Верзија јануари 2022 година)

ОВАА ANVIZ ГЛОБАЛНА ОПШТА ГАРАНТСКА ПОЛИТИКА („ГАРАНТНА ПОЛИТИКА“) ГИ ПОСТАВУВА УСЛОВИТЕ ЗА ГАРАНЦИЈА КОИ ГО УПОТРЕБУВААТ СОФТВЕРОТ И ХАРДВЕРОТ КОЈ ГО ПРОДАВА ANVIZ GLOBAL Inc.ANVIZ”), ИЛИ ДИРЕКТНО ИЛИ ИНДИРЕКТНО ПРЕКУ ПАРТНЕР НА КАНАЛ.

ОСВЕН КАКО ПОинаку е наведено ОВДЕ, СИТЕ ГАРАНЦИИ СЕ САМО ЗА КОРИСТ НА КРАЈНИОТ КЛИЕНТ. СЕКОЈА КУПУВАЊЕ ОД ТРЕТО ЛИЦЕ КОЈА НЕ Е ANVIZ ОДОБРЕНИОТ ПАРТНЕР НА КАНАЛ НЕМА ДА МОЖИ ЗА ГАРАНЦИИТЕ СОДРЖАНИ ОВДЕ.

ВО СЛУЧАЈ ГАРАНЦИИ ЗА СПЕЦИФИКТ НА ПРОИЗВОДОТ ВАЖАТ САМО НА ОДРЕДЕНИ ANVIZ ВАЖАТ ПОНУДИ („ГАРАНТНИ УСЛОВИ ЗА СПЕЦИФИ ЗА ПРОИЗВОДОТ“, УСЛОВИТЕ ЗА ГАРАНТУВАЊЕ СО ПРОИЗВОДОТ ЌЕ ВАЖАТ ВО СЛУЧАЈ НА КОНФЛИКТ ПОМЕЃУ ОВАА ГАРАНТНА ПОЛИТИКА ИЛИ ОПШТА ГАРАНТНА ГАРАНЦИЈА ЈА ОДГОДУВА ВАЖНАТА ГАРАНЦИЈА. СО ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЌЕ БИДАТ ВКЛУЧЕНИ ГАРАНТНИ УСЛОВИ ЗА СПЕЦИФИ ЗА ПРОИЗВОДОТ, ДОКОЛКУ ИМА.

ANVIZ ГО РЕЗЕРВИРА ПРАВОТО ДА ЈА ИМЕНУВА ОВАА ГАРАНТНА ПОЛИТИКА ОД ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И ПОТОА, ТАА ЌЕ ВАЖИ ЗА СИТЕ НАРЕДНИ НАРАЧКИ.

ANVIZ ГО РЕЗЕРВИРА ПРАВОТО НА ПОДОБРУВАЊЕ/МОДИФИРАЊЕ ANVIZ ПОНУДИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ, ПО НЕГОВА ДИСКРЕЦИЈА, КАКО ТОА СМЕТА ЗА ПОТРЕБНО.

Изложба А

Изберете гарантни периоди

Следниве Anviz Понудите нудат а Гарантен период од 90 дена, освен ако не е поинаку наведено:

  • CrossChex Cloud

Следниве Anviz Понудите нудат а 18 месечен гарантен период, освен ако не е поинаку наведено:

  • W1 Pro

  • W2 Pro

  • W3

  • GC100

  • GC150