ads linkedin Garancia | Anviz Global

Anviz Politika Globale e Garancisë së Përgjithshme

(Versioni janar 2022)

KJO ANVIZ POLITIKA GLOBAL E PËRGJITHSHME GARANCIJA (“POLITIKA E GARANCISË”) PARAQON KUSHTET E GARANCISË QË QEVETË SOFTUERIN DHE HARDWERIN E SHITUR NGA ANVIZ GLOBAL INC. DHE ENTITET E AFILIATET TË SAJ (“ANVIZ”), DIREKT OSE INDIREKT PËRMES NJË PARTNER KANAL.

PËRVEÇ TË GJITHSHME TË PARAQITUR KËTU, TË GJITHA GARANCITË JANË VETËM PËR PËRFITIMIN E KLIENTIT FUNDOR. ÇDO BLERJE NGA PALË E TRETË QË NUK ËSHTË NJË ANVIZ PARTNERI I MIRATUAR I KANALIT NUK DO TË JËNË TË KUFIZUARA PËR GARANCITË QË PËRMBAJNË KËTU.

NË RAST GARANCITË SPECIFIKE PËR PRODUKTIN TË ZBATUESHME VETËM PËR DISA ANVIZ OFERTA (“KUSHTET E GARANCISË SPECIFIKE PËR PRODUKTIN”) ZBATOHEN, KUSHTET E GARANCISË SPECIFIKE PËR PRODUKTIN DO TË QEVERISHEN NË RAST TË NJË KONFLIKTI MIDIS KËSAJ POLITIKE GARANCIE OSE NJË GARANCI TË PËRGJITHSHME KUSHTETIN KUSHTETIN E GARANCISË DHE TË PËRGJITHSHME. KUSHTET SPECIFIKE TË GARANCISË PËR PRODUKTIN, NËSE KA NDONJË, DO TË PËRFSHIHEN ME DOKUMENTACIONIN.

ANVIZ REZERON TË DREJTËN PËR TË NDRYSHUAR KËTË POLITIKË GARANCIE KOHA ME KOHË DHE PAS TË GJITHSHËM, AJO DO TË ZBATOHET PËR TË GJITHA Porositë e mëpasshme.

ANVIZ REZERVON TË DREJTËN PËR TË PËRMIRËSUAR/MODIFIKUAR ANVIZ OFERTA NË ÇDO KOHË, SIPAS VETËM TË VETËM TË TIJ, SIPAS TË CHIHË TË NEVOJSHME.

Ekspozita A

Zgjidhni Periudhat e Garancisë

Poshtë Anviz Ofertat ofrojnë a Periudha e garancisë 90 ditë, përveç nëse shënohet ndryshe:

  • CrossChex Cloud

Poshtë Anviz Ofertat ofrojnë a Periudha e garancisë 18 mujore, përveç nëse shënohet ndryshe:

  • W1 Pro

  • W2 Pro

  • W3

  • GC100

  • GC150